ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ασφάλεια των πολιτών απόλυτη προτεραιότητα : Η εμφάνιση του Πολίτη (Α ΜΕΡΟΣ )



Η εμφάνιση του Πολίτη 

Το δικαίωμα της ασφάλειας του Πολίτη από την Πολιτεία είναι πραγματικά ένα πολύ- διάστατο θέμα καθώς τα πάντα συνδέονται με την ασφάλεια και χωρίς αυτήν δηλαδή την ασφάλεια κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει στην ζωή και τον βίο του. 

Όταν κάποιος ακούει την έννοια ασφάλεια αυθόρμητα το πρώτο πράγμα που του έρχεται ως σκέψη είναι η προστασία της σωματικής του  ακεραιότητας από εξωγενείς παράγοντες να μην του συμβεί κάτι από την μια , από την άλλη του έρχεται στο μυαλό η αστυνομία ο μηχανισμός που έχει οριστεί από την πολιτεία  να μας  παρέχει ασφάλεια 

Ασφαλώς και η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και τα σώματα ασφαλείας σχετίζονται και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ασφάλειας δεν είναι όμως μόνο αυτό .

  • Ο πολίτης είναι ασφαλισμένος όταν η πολιτεία  έχει φροντίσει να ασφαλίσει την οικονομία του 
  • Ο πολίτης είναι ασφαλισμένος όταν  η πολιτεία έχει φροντίσει να ασφαλίσει τους νόμους που του ζητά να εφαρμόσει  που θα πρέπει να είναι  νόμοι εναρμονισμένοι  με την φύση  και φυσιολογία  του  .
  • Ο πολίτης είναι ασφαλισμένος όταν η πολιτεία έχει φροντίσει να ασφαλίσει την υγεία του 
  • Ο πολίτης είναι ασφαλισμένος όταν η πολιτεία έχει φροντίσει να ασφαλίσει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα  του .
  • Ο πολίτης είναι ασφαλισμένος   όταν η πολιτεία έχει φροντίσει να ασφαλίσει το περιβάλλον του , την διατροφή , το νερό  του ακόμα και τον τρόπο διαβίωσης που εσύ ως πολίτική του επέβαλες .

Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα ασφάλειας 

Ας μπούμε στην διαδικασία να προβληματιστούμε αν όντως υπάρχει ασφάλεια σε όσα αναφέρονται παραπάνω  που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ασφάλεια μας την ασφάλεια  του κάθε πολίτη σε μια πραγματική ευνομούμενη πολιτεία .

Μήπως τελικά το πρόβλημα είμαστε εμείς οι άνθρωποι που έχουμε ξεχάσει να είμαστε πολίτες ??

Μια πολιτεία για να μπορέσει να ασφαλίσει την οικονομία , την παιδεία , την εργασία την υγεία το περιβάλλον του πολίτη της θα πρέπει πρώτα από όλα να έχει πολίτες που να μετέχουν ενεργά στην πολιτική ζωή της κοινωνίας που διαβιώνουν να μετέχουν κρίσεως και αρχής, 
Να νοιάζονται για το σύνολο και τις ανάγκες του συνόλου και να λειτουργούν ως μια μονάδα στα κοινά θέματα που τους απασχολούν και είναι ζωτικής σημασίας για το σύνολο της κοινωνίας για να μπορούν να δημιουργήσουν ενωμένα   .

Επομένως αν υπάρχουν πολίτες που ενωμένοι θα λειτουργούν ως μια μονάδα τότε θα υπάρξει και πραγματική πολιτεία που θα μπορεί να ασφαλίσει πραγματικά και κυριολεκτικά  τον πολίτη ώστε  να παραχθεί  πολιτισμός από τους ίδιους τους  πολίτες  .

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα καμιά πολιτεία μόνο χωνευτήρια ανθρώπινων ψυχών ούτε και πολίτες όλοι βολεμένοι σε μια αδράνεια  σε μια κατάπτωση χωρίς στόχο σχέδιο σκοπό  ζούμε την μεγαλύτερη κατάπτωση όλων των εποχών Σκάνδαλα επί σκανδάλων , εγκληματικότητα , έξαρση ενδοοικογενειακής βίας , ανθρωποκτονίες , ναρκωτικά , όλα στο μέγιστο βαθμό και όλα  από ανθρώπους εις βάρος άλλων ανθρώπων .
Όλοι όσοι ασκούν και άσκησαν δημόσια διοίκηση δεν ενδιαφέρονται για τον Έλληνα Πολίτη ,δεν ενδιαφέρονται για τον άνθρωπο και ο άνθρωπος βάλλεται περισσότερο σήμερα παρά ποτέ και το δηλώνουν ευθαρσώς οι ίδιοι οι κυβερνώντες .

Επομένως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε τον πολίτη και να εμφανιστεί  και ήρθε η ώρα να εμφανιστεί αυτό είναι και το στοίχημα  της Ελλήνων Συνέλευσης

Να δημιουργήσει και να εμφανίσει Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ  

Να μπορέσει να αναβιβάσει να αναβαθμίσει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και από την αδράνεια να περάσουν στην δράση από την απραξία στην πράξη μέσα από αναζήτηση και έρευνα και  μέσω της αποδεικτικής διεργασίας  να αναδειχθεί η αλήθεια το ορθό και το υπαρκτό 

Να γίνουμε όλοι μας φορείς της αλήθειας να αναδείξουμε τι έχει συμβεί και γιατί συνέβη  και πως μπορούμε να επανορθώσουμε όλο αυτό το χάος που εμείς οι ίδιοι προκαλέσαμε.  

Ο Πολιτικός φορέας της Ελλήνων Συνέλευσης είναι το όχημα ο μηχανισμός  που θα δημιουργήσει πραγματικούς πολίτες που με την σειρά τους θα δημιουργήσουν τις πολιτείες τους για να διαβιώνουν με αφθονία , αρετή , δικαιοσύνη , ισονομία ,ελευθερία, ισότητα, ισοπολιτεία, αλήθεια.

Ο πλούτος αδιαμφισβήτητος και πιστοποιημένος η οργάνωση το σχέδιο και όλη η στρατηγική είναι δομημένα το μόνο που χρειάζεται είστε όλοι εσείς 

Να συμμετέχετε ενεργά και με όπλο την γνώση να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή την μεγάλη ανατροπή 

και αν όχι για εμάς το οφείλουμε 

Στους προγονούς μας ,Στους απογόνους μας
Στα αγέννητα παιδιά μας  .





Συντάκτης : Κοκοσάλη Άννα Μαρία 



 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ "Ε.ΣΥ." ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ Η Κ. ΚΟΚΟΣΑΛΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ : 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  

ΠΗΓΗ


 




Κοκοσαλη Αννα Μαρια Υπ.Βουλευτης Νομου Ηρακλειου της Ελληνων Συνελευσις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΜΥΡΛΙΟΥ 43 71303 ΚΑΜΙΝΙΑ Ηράκλειο Κρήτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:6946684864
E-mail: kokosaleannamaria@gmail.com

SOCIAL MEDIA:

Blog:https://www.blogger.com/u/3/blog/posts/1508152248192029234
Facebook: https://business.facebook.com/
Twitter:https://twitter.com/CRP9hG1mhdqdT
Instagram:

ypbouleutiskokosaliannamaria


Post a Comment

0 Comments